Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

05 december 2010

Hétvége

Mikulás!!!
mi egy nappal hamarabb mikulásoztunk (vagyis ma vasárnap) mert apa holnap reggel 5kor megy el dolgozni nem látná az örömöt.

nagyon örültek! csizma formájú "zokniba" kapták (tudjátok amcsi style) micimackós (mi más:P) nagyon örültek mindennek kivéve a VIRGÁCSNAK! Lili kész volt tőle, közölte ő nem volt rossz (he he) neki nem jár virgács :) majd közölte, hogy adjuk vissza a mikulásnak (vagy Dávidnak) :)

Tegnap Takinfo-s mikulásoztunk (anya munkahelye szervezte) nagyon jó volt!!! Kaláka együttes zenélt, ettünk ittunk jó elvoltunk , majd mikulás (király) ajándékcsomag (igen mi a SZÜLŐK faltuk fel a felét) a maradványokat megkapták ma a csomagokba :)

aztán át a dédihez, ott is mikulás zacsik Dávid kimaradt...Lili kész volt hogy Dávidnak nem hozott mikulás semmit...persze utána dédi korrigállt :)

ma átmegyünk a másik mamáékhoz aztán az Istvánékhoz is mikulásozni, remélem jól fogják magukat érezni

tegnap apa aranyos volt: szedtük szét a csokikat szortíroztuk stb stb kihoztuk a gyerekszobából a kiscsizmákat hogy beletegyük az ajándékokat, apa teljes transzban hogy csendben nehogy felkelljenek :)
apa: - én vagyok tisztára bezsongva a Mikulástól nem is a gyerekek, pedig ÉN vagyok a MIKULÁS ! :):):)

édes volt és tény mindketten tökre bezsongtunk hogy ajándék csokika kinek mit :)

kibontottuk Dávid ajándékát a csomagolásból azzal ne kelljen szenvedni reggel erre miután kinyitotta
Apa: - nem akarjuk kinyitni a Karácsonyi ajándékokat?

na ja :) ettől szép az ünnep ha családod van :) APA NYITJA A GYEREK AJÁNDÉKÁT kell ennél jobb elfoglaltság? :) pedig csak egy csörgő volt :P

Boldog Mikulást Mindenkinek és tegyétek ki a kiscsizmátokat (a kis 44-es csizmátokat) az ablakba és várjátok a MIKULÁST!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése