Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

17 december 2010

elfáradtam......

nagyon...
mai napunk nagyon hamar indult mert gyik a másikát keltette fel félálomból hajnali 4 kor...apával azt hittük gutaütést kapunk...fél6ig elhúztuk de a mászkálás folyamatos volt...

utána elkezdett havazni :)

Lilivel elmentem oep aztán logopédia ahol közölte a Brigi hogy nagyon sokat fejlődött :) úgy örültem :)

aztán haza apa el dolgozni mi meg itthon. papa jött 4 re! mert papa egy angyal!!!!!!! és eljött velem meg a három gyerekkel gazzdagrétre karácsonyozni! bekker több mint 1 óra bkv vel (két busz...) de odaértünk nagyon jó volt!!!!!gyerekek kézműveskedtek, nyertek a tombolán és kaptunk egy hatalmas csomagot hasznos élelmiszer ill vegyiáru kategóriában :) jó volt nagyon jó!!!!

prsze természetesen hulla fáradtak voltak Lili a buszon 3x is bealudt...Ádám csak azért nem mert egy fiú társaság ellt elötte akik úgy mosolyogtak rá hogy mmm:) jó volt nézni hogy felnőtt huszon éves fiú hogy elvannak Ádival :)

asszem fél 9 volt mire haza értünk és ágyba szédültek...ezek oknál fogva jó lenne ha holnpa legalább 7 ig aludnánk :) bár apa 5re megy dolgozni... (a fél 11 környékén ér haza holnap meg hajnal 5re megy...)

szóval kifáradtunk de megérte! PAPA AZ ISTEN :)

üzenem az "jézuskának" hogy szeretnék egy cd-t : 100 folk celzius a nagy ho-ho-oh horgász (háromezer párszáz pénz..) légszi :)

megyek mert alig bírom nyitva tartani a szemem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése