Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

15 december 2010

Dobpergés!!! kész Lilikém ruhája :) csodás! nagyon tetszik (=igen nekem! végülis neki tök mindegy mi van rajta :P)

mellesleg fázom...pedig fel vgayok öltözve még zokni is van a lábamon és mégis...
gyerekek már rég alszanak igaz ma 6kor mentek aludni mert elhúzódott a ruhapróba, sebaj most alszanak mint a bunda

LIlinél ma ovis karácsony volt, még ajándékot is kaptak amit hazahozhattak (óvodában ajándék a fa alatt mindíg csoportnak ajándék - könyv kirakós stb) ami a csoporté haza enm lehet vinni) de egy ANYUKA a MI csoportunkból a MI csoportunk gyerekeinek készített ajándékot kis tornazsák a gyerek jelével (névreszóló csomagok voltak) 1 plüss és némi szaloncukor, azt kell mondjam jól esik hogy vannak még olyan szülők akik gondolnak ilyesmire :)
MI is (vagyis Lili) odaadtuk az ajándékokat Ibolya és Edit valamint kisEdit néninek, akik nagyon örültek! mi is örülünk:)

családtagom, aki ma jól kiveséste kishazánk egyik gondját: tökre igazad van!!!

Dávid ma is hősiesen benyelte a csirke alma krumpli kotyvalékom :) Ádámnak megint jön valamelyik (de melyik???) foga mert egész nap mondja hogy "amma" (kaját ide de izibe) de ha eléteszem nem eszi meg...ma vacsorára tejfölt kapott...azt persze megette...no meg a csoki...az jöhet mindegy milyen kemény...

önki ma se utalt...holnap kiverem a balhét...vasárnap mennénk fát venni... és ha akkro nem emgy akkor nem tudom honnan lesz fánk...mert a nagybanin vesszük de apa jöv hétn délelöttös...így nem tudunk kimenni mert oda reggel kell menni...remélme mostmár csinál valamit az önki..

fiúk még köhögnek taknyoznak de lényegében jól vannak lázuk nincs, Lilikém időszakosan taknyozik, én szarul érzem magam de sebaj, apáról nem tudok nyilatkozni de ő sincs valami jó formában...

álmos vagyok...lövik a pizsit 19,47-kor... SZÉP ÁLMOKAT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése