Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

09 május 2010

Vasárnap...apa dolgozik...

Apa remélte tegnap, hogy ma korán ér, azt mondta reméli, hogy a forma 1-re már itthon lesz (kettőkor vagy mikor kezdődik) ha ez így lesz tényleg, akkor annak nagyon fogok örülni!!!Végre egy kicsit velünk is lesz!
Tegnap mondta, hogy ha hamar végez menjünk el a Vasedénybe, mert hogy hallotta a rádióban hogy a Kátay beolvadt a vasedénybe vagy mi és hogy tök jó leárazások vannak Kátay termékekből a vasedényben (nah, szóval értitek :P) ő nme nayg sütős, de tudja hogy én imádok szép tortákat csinálni stb (Lili 1 ééves szülinapja volt az első hogy forma tortát csináltam és a Kátayban vettük a formát, és ez megmaradt neki, ezért szólt!imádom)
megnézem van e egyátalán vasárnap nyitva tartó vasedény...

madárkák rendületlen csipognak, csicseregnek (olyan jó) mégis a sírás kerülget, mert már nagyon sok...apa hiány és egyénként is elfáradtam...Lili felesleges hisztijei meg Dávid a pocóban sem könnyű már...de nem nyávogok, mi akartuk, hát túléljük...sz.ros pénz meg kell...sajnos...

éjszaka Ádikánk eléggé nyűgös volt valami miatt...aztán hál isten 1 után kicsivel sikerült bealudia de 5 kor már kukorékolt...

Voltunk tegnap este még a dédinél, kaptunk pár dolgot (fagysztott cuccok kaja, és egy kis "hozzájárulás" Dávid kelengyéjééhez.

még az Ágyat fel kell emelni a megfelelő állásba, aztán meg is csinálom a helyéét!
nagyon várjuk már...bár hivatalosan még 4 hét...remélme rendes kölök hallgat anyára éés 21 körül kibújik...

Persze ha szülünk minenki kap sms-t avagy más csatornákon keresztül hírt Dávidról!! Iwiwre és ide felpakolásszuk egyből ahogy tudjuk! (még jó hogy netes a telefonom :):P)

nagyon elvagyok csúszva az itthoni munkákkal...így hoyg apa már csak akkor ér haza mikor a manók már alszanak, semmit sem tudok normálisan megcsinálni mert már én is tök fáradt vagyok...bízom, hogy ma tényleg hamar jön és legalább tud segíteni pár dolgban (pl hajtogatni a lezáradt tiszta ruhát...vagy felelni a kiságyat...esetleg a konyhát összekapni...szal van dolog)

azért a végére ide biggyeszteném hogy sír a szám meg minden,de apa értünk melózik ilyen sokat és neki is szar hogy nincs velünk, illetve a gyerekek a legfontosabbak!
inkább nekik legyen meg minden mintsem hogy mi habzsoljuk az életet (pl kéne egy cipő...) de inkább Dávidot tegyem le a csodaszéép ágyneműjébe aludni a szép kis játéékával kedves kis ruhákban! szóval bármenniyre szívom a fogam azért még mindíg az a legjobb érzés ha mások (család barát idegenek) közlik menniyre helyesek a gyerekeink :) értük megy az egész előre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése