Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

22 május 2010

Szombat...
a helyzetem változatlan (miért nem lepődöm meg?)
Dávidom asszem lenyugizott :P és most csak azért sem...

Kimentünk ma Surányba (telek) nagyon jó volt! gyerekek nagyon élvezték! péntekről szombatra a mamáéknál aludtak így egy kis nyugit hozva ezzel a kis életünkbe :P:P
aztán reggel átmentünk összeszedtük őket és ki surányba a papával (persze apa itthon van a hétvégén így ő is velünk volt!!!)
Ádámom nagyon szorgalmasan üvöltözött a papával ha papa épp nem vitte magával fűnyírózni vagy gereblyézni :P annyira édes volt!
Lilikém is jól eljátszandozott pár vakondtúrással :) Ádám egyedül fellépcsőzött a teraszra (lefelé még nem megy :P)
mi pedig apával eldöntöttük bármenniyre is "BIO TELEK" surány akkor is kimegyünk a 3 kölökkel nyáron amint lejár apa próbaideje!már el is terveztük hogy apa egy hétvégén kiszbadul (alvással mindennel) és rendet tesz és után mi is kiszabadulunk! sőt már a faanyagot is összeszrmányolta egy homokopzóhoz a gyerekeknek (fából olyan aminek van kis teteje olyna mint egy kisház! már nagyon kíváncsi vagyok hogy sikerül!)

majd hazamentünk amamáékhoz, ebédeltünk és megbeszéltük hogy gyerekek még egy éjszakűt anyumékkal töltenek :P amúgy is megyünk át holnap mindenféle ügyintézés céljából :P rosszak vagyunk? lehet, de élvezem azért picikét, hogy nyugi van és pl rendet tudok rakni anélkül hogy 2 perc múlva ugyanaz az atomrobbanás utáni állapot legyen körülöttem :P) meg kicsit rákoncentrálok Dávidomra is (meg persze apára:P)

holnap délött hazahozzuk a manókat és nyugizunk...addig is reménykedem hátha Ádi erre a jó kis zuhéra ami közeleg elkezd kifelé jönni...olyan jó lenne :) nagyon várom már a kisfiam...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése