Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

09 január 2011

Jó rég nem írtam

ugye megszületett a héten az unokaöcsém Szilárd, a Bátyám első kisfia (ez már önnmagában elég indok a nemírásra)

aztán meg sok kedvem nem volt írni :)
pénteken leadtuk a gyerekeket anyuékhoz, (szokják csak a sok unokát) mi pedig elindultunk moziba...ja csak film nem volt olan amit érdemes léett volna avagy emberi időben kezdenek...nesze neked szórakozás
űígy hát plázáztunk egy sort vettünk Ádinak a H&M-ben egy pólót, de éhesek voltunk. Apa pedig elvitt vacsorázni!
Bizony :) elmentünk trófeázni és hmmm de jó volt! és nem csak a kaja, az hogy yugi van az hogy mgfogtuk egymás kezét beszélgetés alatt hogy BESZÉLGETÜNK! igen, ez egy három gyerekes családban nagy szó! :)
másnap 8ig! (istenem leírni is szép) aludtunk, majd lajhár módra keltünk, apa elvitt a Campona-ba, nézelőstünk a C&A-ban vettünk Lilinek egy farmert, Dávidnak pedig a H&M-ben egy pólót, mert ugyibár kapjanak "vásárfiát" ha már nincsenek velünk (mert ugye hülye szülő ilyenkor is inkább a gyerekeinek nézelődik :P )
ebédeltünk egyet a megdumálszban utána pedig haza mert tesóm elkárte a mérleget Szilárdnak, mert mérni kell még (kis csöpp) aztán át Apuékhoz mert onnan is kellett pár dolog , majd át tesómékhoz odaadni a cuccokat (nem mentünk be, majd kövi héten megyünk babát látogatni)
vissza apuékhoz vacsizni felvenni a gyerekeket és haza szunyálni :)
ma elmentünk bevásaárolni az auchanba, vettünk egy csomó gyerekruhát (leárazáááás) Ádinak egy játszótéri sportcipőt a deichmannban.

délután pihiztünk majd apa elment Petivel Ide-oda ééés lessz új babakocsim!!!!!BIZONY!!! GRACO QUATTRO TOUR!!!!!!!!!! yee :)

gyerkőcök már alszanak én pedig örömködöm :)
örüljetek velem az unokaöcsémnek a babakocsimnak a gyerekeimnek a férjemnek meg úgy mindennért :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése