Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

04 február 2011

...3...
naggyából túlk vagyunk a sokkon...
köszi mindenkinek a kedves szavakat!
tegnap elintéztem hogya kártzyák újragenerálása ne kerüljön semmibe (legalább)
ma pedig gőzerővel azon vagyok hogy behozzam 2 napi elmaradásom ugyanis holnap 3kor családi szülinapozás és farsang...és SEHOL se vagyok még...de annyira sehol se hoyg még se tányér se pohár semmmi sincs meg... (mert foci "témájú" lesz apa kérésére a szülinap)ma délután megyünk el ha apa hazajön összeszedni ezen alkalmatosságokat. a wc kész (hűűűű fanfárok zengése) de semmi más... (fújfúj kántálja a szurkoló csapat)
vagyis félig a fürdő :) de az sincs még kész...se a konyha se a gyerekszoba se a nagyszoba... és persze ma itthon van Lili is mert logopédia van...a wc kisikálása alatt a gyerekeim kipakoltak egy egész szekrényt...úgy döntöttem inkább megvárom apát és az éjszakát (amikor ALSZANAK az ördögök) és akkor fogom rendbetenni a lakást...apa szombaton dolgozik nem is biztos hogy kezdésre hazaér...jó mi??? a saját szülinapjára nem ér oda időben...és oersze segíteni sem tud az előkészületekben...király lesz a holnap is...
ja és BÁRKI aki tud olyna munkát amit itthon lehet csinálni lehetőleg feketén (hehehehehe) az szóljon!! tényleg...gyereket is hozhattok vigyázóba nem tom hány forrintos órabérbe :) eggyel több vgay kevesebb gyerek nálunk már meg se látszik :)
remélem azért jól sikerül a holnpai nap...csak mondjuk nem tom mikor gyártom meg a szülinapi tortát...
gyerekek most alszanak én emg megpróbálom utolérni magam...(baszki de gyorsan tudok futni...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése