Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

30 április 2010

Végre Péntek!!!
ami megint hajnalban ért minket mert apa emgint 6ra ment dolgozni...és persze Lili közreműködésével mindenki fenn volt már fél 6 elött...
de!!apa ma fél 3 kor végez és NEM MEGY el Olivérrel intézni a méhest hanem hazajön!!!Igaz este megy focizni de addig itthon van!!megyünk együtt a játszóra!!
Holnap pedig MAJÁLIS!!!juhéé!!!Már nagyon várom!!!

Ádámunk egyre többet közlekedik saját lábán egyedül! Annyira ügyes! (kell is! nem lesz tesókocsi)
Lili szokásáshoz híven már reggel kezdi a felesleges hisztijeit...olyan profin műveli hogy sikerült az öccsét is kitanítania...hihetetlenek!

Dávid kisruhái már kimosva hajtogatva...csak hely nincs ahova tegyem...most a tisztaruha kosárban figyelnek összehajtva, letakarva...hova tegyem amíg nincsenek meg a szekrények????

kapott tegnap Lili a papától orgonát:) megint tök jó illat van a lakásban :)
tegnap végül a papa jött segíteni mert ő elöbb ide tudott érni! nagyon jó volt! a fél játszó az ő túró rudiját ette:):)imádom!
aztán feljöttünk segített elrendezni a gyerekeket, nagyon nagy segítség volt!Puszi!:*

apa akkor ért haza mikor manók már szunyáltak, de! hozott vacsit:) mintha a gondolataimban olvasott volna, kínait hozott!nyami...

most édesen rajzol mindkettőm a földön :):) nagyon reggel van...
Ja! és LIlinek ez a 3. éjszakája hogy csont száraz a pelusa!!! etz is elhagyjuk!!jee!!Sőt Ádikám is kezd leszokni az esti tápiról, mint vacsi!! Ügyes kölkök!!

a mai napot kibbekkeljük és holnap miénk a nap együttt APÁVAL!!! nagyon várom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése